Dag 11: Miami - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Chantal Bloebaum - WaarBenJij.nu Dag 11: Miami - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Chantal Bloebaum - WaarBenJij.nu

Dag 11: Miami

Door: Gido

Blijf op de hoogte en volg Chantal

11 Juni 2008 | Verenigde Staten, Miami Beach

Vandaag willen we toch wat van Miami gaan zien. We hebben daarom een City en Boat tour geboekt. Om kwart over negen worden we opgehaald bij het hotel.

In een klein busje worden we rondgeraden (geracet) door de stad. We rijden door Miami Beach. Sjeesen langs downtown en het financial district en rijden door Little Havanna (Miami huisvest veel van oorsprong Cubaanse bewoners), We maken een stop bij het stadhuis van Miami. Daarnaast ligt de haven vanuit waar Miami Vice werd opgenomen. Verder stoppen we bij de Venetian Pool. The Venetian Pool ligt verscholen in een woonwijk in Coral Gables. Het zwembad wordt omringt door palmbomen, tropische planten en paradijsvogels en krijgt zijn water uit natuurlijke bronnen.

Behalve de Venetian Pool komen we weinig bijzonders tegen op de tour. Of we hebben de verkeerde tour of er is gewoon weinig te zien in Miami. De boottour maakt gelukkig veel goed. De tour gaat in een soort piratenboot door de haven van Miami en komt onder andere langs Star Island. Het eiland in Miami waar vele beroemdheden een zomerhuisje hebben. De huizen op dit eiland beginnen bij 45 miljoen dollar en geld alleen is niet voldoende om op dit eiland te mogen wonen. Je moet beroemd zijn. Er was nog een stukje grond vrij, maar dat gaat helaas aan onze neus voorbij. We zien de huizen van o.a. Enrique Iglesias en Anna Kournikova, Madonna, Don Johnsen, Sylvester Stallone, Jennifer Lopez en vele anderen.

Rond 4 uur zijn we terug in het hotel. We besluiten in het hotel te eten, want dat bevalt goed. We doen die avond weinig meer en kijken een film op de kamer.